Recensies

Wil je ook een recensie schrijven? Stuur dan een mail naar info@zaligeten.nl!

***

“We hebben met 9 personen de workshop ‘Oosterse Verleidingen’ gevolgd. In 3 groepjes van 3 hebben we 6 gerechten gemaakt en hebben we ons vanaf de eerste minuut prima vermaakt.

We hadden het geluk dat toen we klaar waren we in de tuin konden genieten van al het lekkers dat we hadden gemaakt.

We kunnen (bijna) niet wachten om deze gerechten aan onze familie en vrienden te laten proeven, want ZALIG ETEN was het!!

Nogmaals hartelijk dank voor de geweldige workshop en het plan is er om nog eens terug te komen.”

Helen 6/2018

***

“Twee keer een workshop gehad . Italiaans en tapas. Heel lekker en gezellig! Goede begeleiding.”

Saskia Sant 10/2017

***

“Hallo Marloes, Wij hebben een hele leuke en gezellige middag en avond gehad in je kookshop. Een aanrader als je op een leuke manier een feestje wil vieren. Hartelijk bedankt!”

Caroline Waij 09/2017

***

“Wij waren met een groep van 13 personen en hebben de Tapas workshop gedaan. Het was erg gezellig en het werd door Marloes goed begeleid! Het eten was heerlijk en het waren echt leuke uitdagende recepten. Er was ook ruimte voor eigen inbreng in de recepten! Kortom echt heel leuk gehad!”

Lisette Bender 03/2017

***

“We werden feestelijk ontvangen. Na een goede duidelijke uitleg van Marloes, mochten we beginnen met koken. Tijdens het koken was er voldoende gelegenheid om vragen te stellen en te leren. Het eten smaakte heerlijk. Een zeer geslaagde avond!”

Melanie Beers-Meester 02/2017

***

“Marloes, super bedankt voor de toffe avond. Wij hadden een afscheidsfeestje voor een vegetarische collega en wij hebben heerlijk gekookt en gegeten. We hadden geluk dat het prachtig weer was en konden hierdoor heerlijk in de tuin zitten. Alles was vers wat we hebben gemaakt, er was genoeg te drinken, en we hoefden niet eens af te wassen. Perfecte avond.”

Karma Boers van Liempt 08/2016

***

“My colleagues organized a vegetarian workshop for us. It was just great! Excellent directions from host Marloes who timed it all perfectly. Great food and great atmosphere. Highly recommended.”

Thirza van Veen 08/2016

***

“Leuke workshop, alles goed geregeld en heerlijk eten!!”

Mantana Lutz-Zonneveld 07/2016

***

“Zaterdagavond Tapas workshop bij Zalig eten gehad. De sfeer was gezellig en het eten heerlijk. Marloes was erg gastvrij en heeft er voor gezorgd dat we een leuke avond hebben gehad.”

Marianne Ruiter 05/2016

***

“We hadden een geweldige avond met groep van werk van 15 personen. Alles heel goed georganiseerd en relaxt en sfeervol en met wat hulp en aansturing van Marloes was ook Tapas eten zo lekker !! ik kom hier graag weer terug en nieuwsgierig naar de andere workshops.”

Arie Montizaan 05/2016

***

“Dag Marloes, Wil je nog even bedanken voor de gezellige zondagavond. Gezellig gekookt met elkaar en daarna heerlijk gegeten. Je bent de rust zelve en laat mensen lekker hun gang gaan maar kijkt over de schouders mee en grijpt in waar nodig. Wij kijken terug op een heel gezellig en intiem samenzijn. Hartelijke groet,”

Monique de Wit 09/2015

***

“Fantastic time, fantastic owner and fantastic food! We were here for a workshop and had a lovely time! Thank you for the wine, cooking lessons and incredible time!”

Jenni Dziadyk Fulton 04/2015

***
“Super leuke middag/avond gehad. Marloes is erg gastvrij en heeft lekkere gerechten!”

Imke Welbers 03/2015

***
“Thema Marokkaans is echt een aanrader!”

Nicole de Lange 01/2014

***
“Heerlijke recepten, ongedwongen sfeertje. Een aanrader.”

Suzanne van Kempen-Loog 01/2014

***
“Marloes, thank you for the excellent French cooking workshop yesterday! We were all very pleased with the recipes and with the delicious final results of course.”

Suvi Nordlund 11/2013

***
“Wat hebben we weer een leuke en heerlijke avond gehad! Vorig jaar waren de collegae zo enthousiast over de heerlijke recepten en gastvrijheid van Marloes, dat we dit jaar wederom een workshop hebben gedaan bij Zalig. Marloes, net een dag terug van vakantie, maar vol aandacht en enthousiasme allerlei nieuwe en heerlijke recepten bedacht. Wat ons betreft volgend jaar nog een keer ;0)”

Hetty Drost, Inforsa Amsterdam, 09/2013

***
“We werden hartelijk ontvangen door Marloes met een glas bubbels.
Wat direct duidelijk werd en erg aansprak is dat Marloes ontzettend ontspannen is en nergens een probleem van maakt. We hebben samen in kleine groepjes gekookt (tapas) en de resultaten waren zalig!
Het was een leuke afsluiting van ons afdelingsuitjes, mede dankzij Marloes.”

Yvon Geene, 09/2013