Marloes

Aangenaam!

Ik ben Marloes. De directeur van Zalig. En de chefkok en de telefoniste, inkoopster, hoofd logistiek, planner enzovoort. Het mag duidelijk zijn, Zalig is een eenmans (eh vrouws) bedrijf.

Koken is me met de paplepel ingegoten. Bij ons thuis leerde ik proeven. Welk kruid er overheerst, welk ingrediënt de smaak iets fijner maakt, welke methode het resultaat nét wat knapperiger maakt…

Tijdens mijn opleiding Hotelmanagement leerde ik de theorie. En startte mijn interesse voor goede bijpassende wijnen. Eigenlijk had ik vlak na mijn studie alle ingrediënten om van mijn passie mijn werk te maken.

Toch duurde het nog ruim vijf jaar voordat ik startte met mijn eigen zaak. Gewoon, omdat ik kwaliteit wil leveren en dat kost wat voorbereiding…

Nu is er Zalig. Ik sta voor Zalig. Ik weet dat mijn produkten zalig zijn. Ik maak alles zelf, de recepten zijn uitgebreid getest en vaak origineel en authentiek. Of ik nu Chinese schotels maak of Italiaanse antipasti. Engelse chocolademuffins of Hollandse aardbeientaart, een ouderwetse Franse stoofschotel of Spaanse tapas.

Alles is gewoon zalig.
Daar sta ik voor!

Helaas is er een tijd van komen en tijd van gaan.. Per 1 januari 2019 stop ik met het geven van kookworkshops en tot die tijd zit ik al behoorlijk vol in de agenda. Natuurlijk kan je nog wel een kookworkshop komen volgen in de kookstudio, maar deze wordt dan gegeven door Milou van www.biolou.nl. Zij geeft ontzettend leuke en lekkere kookworkshops en werkt al een aantal jaar vanuit dezelfde kookstudio. We werken al een tijdje samen en zij kan de kookworkshops uit mijn assortiment ook geven, zelfs -op verzoek- met mijn recepten. :-)