Kookworkshops

Natuurlijk kook ik zelf erg graag, maar ik wil het jou ook leren!

Daarom kun je bij de kookstudio van Zalig een avond of middag gezellig komen koken, het geheim van een goed recept leren kennen en daarbij onder begeleiding de fijne kneepjes van het koksvak leren.

In een professionele én gezellige kookstudio op een leuke locatie in Amsterdam Zuid voel je je meteen thuis en koken we binnen een bepaald thema. In overleg kan er een menu worden samengesteld en kun je kiezen uit de verschillende keukens. Welk thema je ook kiest, een geslaagde middag of avond wordt het zeker!

Verloop van de kookworkshop:
Samen met vrienden, vriendinnen, familie, collega’s kun je genieten van een culinair avontuur in de kookstudio. Eerst een welkomstdrankje waarna we de keuken induiken. De gerechten worden onder het genot van een lekker drankje in kleine groepjes bereid. Elk groepje maakt 1 of 2 volledige recepten. In totaal maken we 6-8 verschillende recepten. Afhankelijk van de workshop maken we een menu van 1, 2, 3 of 4 gangen. Na het koken kunnen de schorten af en kunnen de zelfbereide gerechten worden genuttigd. En… de afwas, die wordt voor je gedaan! De recepten worden achteraf per email verstuurd.

De kookworkshops kunnen elke dag van de week gegeven worden, doordeweeks en in het weekend. De starttijd van de workshop is flexibel, het kan ‘s middags of ‘s avonds, maar ik begin liever niet veel later dan 18.00 uur.

Welke workshops worden er gegeven:
– Spaanse Tapas
– Authentiek Italiaans
– Franse Boerenkeuken
– Moroccan Delight
– Tropisch Antilliaans
– Mega Vega
– Hollandse Pot
– Lekker Luxe
– Happy High Tea (nieuw!)
– Indiase curry’s (nieuw!)
Kijk bij de desbetreffende pagina’s voor meer informatie over de verschillende kookworkshops!

De kosten van de kookworkshops:
De prijs voor een kookworkshop verschilt per workshop en is vanaf €45 per persoon, dit is inclusief de kosten voor alle drankjes tijdens het koken en tijdens het diner.

Samenstelling van de groepen:
Voor kleine groepen en grotere groepen, vanaf 6 personen tot en met 18 personen, is het mogelijk om bij Zalig een kookworkshop te volgen.
Zijn jullie met 4-5 personen? Dat is geen probleem maar de kosten blijven voor 6 personen.
Het is helaas niet mogelijk je aan te melden met 1 of 2 personen, kleinere groepen worden niet samengevoegd.
De kookworkshop wordt altijd maar aan 1 groep gegeven, je deelt de ruimte dus niet met andere groepen.
Groepen tot en met 14 personen zitten aan één lange tafel tijdens het diner. Groepen van 15-18 personen zitten aan twee lange tafels.

De kookstudio heeft ook een tuin! Bij mooi en warm weer kan er buiten worden gegeten. Als het in de avond afkoelt is er terrasverwarming en zijn er lekkere fleece dekentjes.

Helaas is er een tijd van komen en tijd van gaan.. Per 1 januari 2019 stop ik met het geven van kookworkshops en tot die tijd zit ik al behoorlijk vol in de agenda. Natuurlijk kan je nog wel een kookworkshop komen volgen in de kookstudio, maar deze wordt dan gegeven door Milou van www.biolou.nl. Zij geeft ontzettend leuke en lekkere kookworkshops en werkt al een aantal jaar vanuit dezelfde kookstudio. We werken al een tijdje samen en zij kan de kookworkshops uit mijn assortiment ook geven, zelfs -op verzoek- met mijn recepten. :-)

.